Lilypie

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

2016. február 14., vasárnap

Nagy család lettünk,

mivel megszülettek a legkisebb Tapsifülesek is.
Igen többes szám, mert ketten vannak. Maja és Titusz.
Ha számmisztikában utaznék csak kapkodnám a fejemet, mert illik -már nem- piciny családunkra mind Fibonacci  (0,1,1,2 ) mind a kettő hatvány sorozat (1, 2, 4) első pár eleme.
Kicsomagolva: Sokáig vártunk a gyerekre (0), majd megérkezett Samunk (1), rá két évre Zsombor (1) és a bónuszbrigád; Maja és Titusz (2), így gyermekeink száma rendre 1, 2, 4 lett (gyk.: 1=2^0, 2=2^1, 4=2^2)


Nem volt fáklyás menet, de ezt is legyűrtük. Anita igazán fantasztikus volt! miként a csapat is akik jelen voltak a természetes szülésnél. Már korábban mondta a szülész orvosunk, hogy sokan leszünk, mivel az ikres szülésnél ez a protokoll, no meg oktató kórház és ikres várandósságnál nem jellemző a természetes szülés. Azt kell mondjam, hogy a diszkréció ennek ellenére  maximális volt, akinek nem volt tevőleges dolga, az szinte fel sem tűnt. Amikor viszont kellett akkor akinek dolga volt menten mozdult és profi módon tette a dolgát. Kicsit vicces volt a kispadról a biztató beszólásokat hallani, de a jó szándék volt mögötte. Amint lehetett a szoba ismét kiürült és a szülészünkkel -Milián Csaba- és bábánkkal (ő hívja így magát) -Mészáros Erzsébet alias Picur- maradtunk csak.
A kicsiket amint lehetett megkaptam, sajnos nem lehetett őket rögtön cicivel kínálni. Utána elvitték Őket és kettesben maradtunk. Egy jó óra elteltével visszakaptuk a drágáinkat és felváltva megismerkedtek az anyukájukkal most már kívülről is.
Maga a szülés gyorsan, apróbb komplikációval zajlott, mert Titusz -a pörgő bajnok- addig ügyeskedett, míg a köldökzsinórját jól maga elé gyűrte. Ezért volt egy kis sürgés-forgás és Majával ellentétben nem én szakíthattam el az anyukájától, kapott egy kis oxigént, de ezek ellenére azt mondták minden Renben. Azért az apgar értékekre kíváncsi leszek ... gondolom : 9-10 ill 7-10.
Hajrá halacskák!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése